Velkommen til

KORUP GYMNASTIK

KORUP GYMNASTIKFORENING -
FORENINGENS STRATEGISKE FUNDAMENT

MISSION

= foreningens eksistensberettigelse ”hvorfor er vi her?”

Målet med Korup Gymnastikafdeling er at skabe spændende, alsidige og kvalitetsbevidste bevægelsesaktiviteter og bevægelsesoplevelser til flest mulige målgrupper lokalt.  

VISION 
= foreningens ønskværdige fremtid (lysprik/ledestjerne) ”hvor skal vi hen?”

2014-2020: KKIC har givet Gymnastikafdelingen bedre faciliteter end tidligere. Gymnastikafdelingen vil fortsat arbejde frem imod at skabe bevægelsesaktiviteter til alle grupper i lokalbefolkningen.

Vi vil etablere et spire/hjælpeinstruktør korps som kan fremtidssikre Gymnastikafdelingen og løse op for de nuværende rekrutteringsudfordringer, skabe lokal gymnastikånd samt sikre kvalitet i vores aktiviteter.

Vi vil arbejde på samarbejder med skolen, fritidsordningen, klubben og de øvrige afdelinger omkring brede aktivitetstilbud til lokalbefolkningen.

Vi vil skabe et solidt hjælpekorps som kan hjælpe Gymnastikafdelingen med at realisere og kvalificere events, aktivitetstilbud m.v.
 
VÆRDIER
= foreningens ønskede kultur og leveregler ”hvordan skal min/vores adfærd være?”

Kommunikationen skal være anerkendende, åben og inkluderende således at medlemmer, instruktører og bestyrelse føler sig velkomne og værdsat – og således at andre får lyst til at blive del af dette fællesskab.

Når man går til gymnastik i Korup lærer man konkrete (grund)færdigheder.

Når man går til gymnastik i Korup får man en masse gode og positive fællesoplevelser
.

 
Korup Idrætsforening - Gymnastikafdelingen