Velkommen til

KORUP GYMNASTIK OG ATLETIK

Find os på
SMART Training seniorer 60+

I mange år er vi blevet opfordret til at holde kroppen i god form. Nu viser ny viden, at det også er vigtigt at holde hjernen i god form, da den med alderen godt kan blive lidt rusten og udelukkende arbejde med vaner og rutiner.

Hjernen er plastisk, kan regenerere og udvikle sig gennem træning hele livet, hvis det er den rigtige form for træning. Derfor har DGI udviklet SMART Training.

SMART Training stimulerer hjernen til at danne nye forbindelser, øge kapaciteten i dens enorme potentiale. SMART Training er ikke træning du skal mestre, hjernen stimuleres nemlig mest, når du øver dig.

SMART Training er lette fysiske øvelser, der kobles med farver, ord og tal. Dette vil aktivere hjernecellerne på kryds og tværs, og hermed styrke din hjerne til at udføre de processer, den er skabt til.

SMART Training udløser hjernens signalstof dopamin. Dette stof gør os bl.a. glade, så instruktøren lover at grin, sjov og fællesskab vil være nøgleord.

Gevinsten ved denne træning vil også være bedre hukommelse, bedre overblik, bedre balance og bedre trivsel. Som senior er det vigtigt, at holde hjernen aktiv og velfungerende så længe som muligt.

KIF Gymnastikforening har som en af de første på Fyn fået uddannet en instruktør i SMART Training. Hun opfordrer alle til at prøve denne nye træningsform. En legende træningsform, hvor der er garanti for grin.

SMART Training kræver intet specielt tøj, bare kom med lyst til at bringe din hjerne ud af den slumrende komfortzone og udfordre den.

Er du stadig i tvivl, om denne nye sjove træningsform er noget for dig, er du velkommen til at ringe til instruktøren Gitte Madsen på 61 78 65 94

 
Februar 2019
Korup Idrætsforening - Gymnastik og Atletikafdelingen